Optimum'un merdivenleri 15 dakika durdu

Sağlık Bakanlığı, 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinlikleri kapsamında, Optimum Outlet Adana AVM'nin yürüyen merdivenleri 15 dakika durduruldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2012 10:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Optimum, bakanlığın 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinliklerine destek verdi. Bakanlığın uygulaması kapsamında, yürüyen merdivenleri durdurulan Optimum'un ziyaretçileri şaşırıp arıza olduğunu düşündüler. Ziyaretçiler, duran merdivenlerin yürüyüş yapmaya dikkat çekmek için olduğunu anlayınca memnunlukla karşıladı.

AVM yönetimi, her merdiven başında elinde broşürle bir görevli bulundurarak, etkinliği ziyaretçilere duyurdu. Optimum'da, merdivenleri yürüyerek çıkan AVM ziyaretçileri, tüm dünyanın sorunu olan obezite ile mücadeleye bu tür etkinliklerle dikkat çekmek gerektiğini söyledi.

Optimum Müdürü Şansın Özerdoğan, 'Dünya Yürüyüş Günü' kapsamında Sağlık Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen çalışmaya destek vermenin toplumsal sorumluluğun gereği olduğunu söyledi. Özerdoğan, halkın bilinçlenmesi ve toplum yararına olan her konuda destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber