Ardahanlılar Federasyonu Başkanlığı'na Şinasi Güneş seçildi

Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonu (BUARDEF) Başkanlığı'na işadamı Şinasi Güneş seçildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 18:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa merkez ve ilçelerindeki 9 derneğin bir araya gelmesiyle kurulan federasyonun 1. Olağan Genel Kurulu, Önder Düğün Salonu'nda yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerin ardından, BUARDEF'in ilk başkanı Bursa'nın önde gelen sanayici ve iş adamlarından Şinasi Güneş oldu. Güneş, güçlü bir federasyon için örgütlenmeye büyük önem vereceklerini söyledi.

Güneş, şöyle konuştu: ?Bursa'nın neresinde, kimimiz var, önce onları bulup değerlendireceğiz. Bilinirlik, tanınırlık adına bir dizi çalışmayı da kısa sürede hayata geçireceğiz. İlk fırsatta Ardahan'ımızın güzelliklerini Bursa kamuoyu ile paylaşmak için bir gezi düzenlemeyi düşünüyoruz. Ayrıca, federasyonumuzu bir İş-Kur şubesi gibi çalıştırarak, Bursa'da işsizlik sorunu yaşayan hemşehrilerimizin, bu sorunlarını da çözmek birinci hedefimiz. Bizler, balık dağıtan değil, insanına balık tutmayı öğreten, Bursa'nın güçlü bir sivil toplum kuruluşu olacağız.?

Güneş'in başkanlığındaki BUARDEF Yönetim Kurulu'nda ise şu isimler yer aldı: "Öztürk Yazıcı, Nurcan Özdemir, Osman Öztürk, Fahrettin Kara, Mustafa Ekici, Kenan Bulut, Okyay Akpınar, İhsan Bilgili, Lale Yıldız, Sebahattin Sesli."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber