Vali Kızılcık: Eğitime katkı vermek isteyenlere her türlü imkanını sağlayacağız

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, eğitime katkı vermek isteyenlere devlet olarak her türlü imkanını sağlayacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 19:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek ve beraberindekiler, TEV Trabzon Kız Öğrenci Yurdu'nun açılmasına her türlü katkıyı veren Vali Recep Kızılcık'ı ziyaret ederek, teşekkür etti. Eğitime her zaman destek vermeye devam edeceklerinin altını çizen Vali Kızılcık, "Eğitilmiş toplumların daha çabuk kalkınacağı muhakkaktır. Atatürk'ün bizlere hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamızda en büyük faktör hiç şüphesiz eğitilmiş toplumlardır. Bizler devlet olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Devletiyle vatandaşıyla el ele eğitime katkı vermeye devam edeceğiz. Eğitime katkı vermek isteyenlere devletin her türlü imkanlarını sunacağız." dedi.

TEV Şube Başkanı Melek de eğitimin bir toplumun geleceği olduğuna vurgu yaptı. Eğitime katkı vermeye devam edeceklerini anlatan Melek, üniversite öğrencileri için yaptıkları yurdun da bu anlamda şehir için önemli bir kazanım olduğunu anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber