Edirne Emniyeti'nden Atm dolandırıcılarına darbe

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, ATM dolandırıcılığı yaptığı iddia edilen 2 şahıs, yurt dışına çıkacakları sırada yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 20:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, il merkezinde bir banka şubesine ait ATM'de kart giriş haznesine kopyalama düzeneği ve ATM cihazı para çekme haznesine kamera düzeneği yerleştiren yabancı uyruklu V.Y.V. ve S.S.D. isimli şahıslar, kendilerine ait hususi otomobil ile Hamzebeyli Kara Hudut Kapısı'ndan yurtdışına çıkış yapmak istedi. Bu sırada, şahısları takip eden ekipler, V.Y.V. ve S.S.D. isimli şahısları, yurt dışına çıkacakları sırada yakaladı. Şahısların üzerinde yapılan incelemede, ATM cihazına yerleştirilen kopyalama ve kamera düzeneği ile araçta yapılan incelemede, 1 adet dizüstü bilgisayar ve düzenek için kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan V.Y.V. ve S.S.D., Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan sorgularının ardından tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber