Bakan Kılıç: 100 bin genç, 30 ili ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, geliştirdikleri projeler kapsamında 100 bine yakın gencin, geçtiğimiz yaz 30 ili ziyaret etmelerini sağladıklarını söyledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 22:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gençlerin bu şekilde gelenek ve göreneklerini tanıdıklarını ifade eden Bakan Kılıç, ?İlerleyen yıllarda bu sayının 200 bine çıkmasını sağlayacağız.? dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ?Hukuk ve Kariyer Kulübü? nün davetlisi olarak Turgut Özal Üniversitesi'nde düzenlenen programa katıldı.

Programda konuşan Bakan Kılıç, geçtiğimiz yaz 100 bine yakın gencin farklı projeler kapsamında 30 ilde gezdirdiklerini ifade etti.

Doğuyu Batıya, Güneyi Kuzey'e taşıdıklarını anlatan Bakan Kılıç, ?İstiyoruz ki Türkiye'nin bütün gençleri Türkiye'nin zenginliklerinin farkında olsun. Edirne'den Manisa'dan kalkan bir gencin Şanlıurfayı gezip görebilsin istedik.? dedi.

Gezi kapsamında Türkiye'nin dört bir tarafından gençlerin Ankara'ya geldiklerini ifade eden Bakan Kılıç, "Gençler; Taceddin Dergahı'nı, Hacı Bayram'ı, Gazi Mustafa Atatürk'ü ziyaret ettiler. Kültür ve medeniyet adına ne varsa gezdiler. Biz de ilerleyen günlerde gençlerin Türkiye'yi daha çok gezmesini sağlayacağız.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber