Devlet yurdunda öğrenciler hem konaklıyor hem de eğitim alıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan öğrencilere 'Kişisel Gelişim Akademisi' adı altında seminer veriliyor.

Kasım ayı başında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından telekonferans yöntemiyle açılışı gerçekleştirilen bin öğrenci kapasiteli Samsun Kız Öğrenci Yurdu'nda Yönetim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Ali Doğan tarafından liderlik konulu eğitim semineri verildi.

Yurtta kalan öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerin açılış konuşmasını yapan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, seminerlerin öğrencilerin gelecek hayatlarına yön vermelerindeki önemine değindi. Yurtların konaklamanın yanı sıra öğrencilere bilgi ve birikim kazandıran yerler olması için projeler ürettiklerini kaydeden Kasapoğlu, ?Bakanlığımızın, yurtların kurumsal altyapısını geliştirmeye verdiği önemin yanı sıra öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerini de destekleyen bu gibi faaliyetlerin artarak devam edecek.? dedi.

Ardından Yönetim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Ali Doğan tarafından öğrencilere iyi bir liderde olması gereken özellikler, yönetici ve lider arasındaki farklar hakkında seminer verildi. Soru cevap şeklinde geçen, çeşitli görsellerle desteklenen ve 2 saat süren eğitim, öğrencilerin yoğun katılımı ve memnuniyetiyle gerçekleşti.

Seminer sonrası öğrencilere verilen kokteyl ile program sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber