Askerer gideceği gün öldü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Mehmet Kandemir, askere sevk edileceği gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, bir hafta önce ailesiyle birlikte yakınlarının düğününe giderken Viranşehir karayolu üzerinde seyir halindeki araçlarının kaza yapması sonucu ağır yaralanan asker adayı Mehmet Kandemir, beyin kanaması ve iç kanama teşhisiyle kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün hayatını kaybetti. Asker adayının vatani görevi için Tokat'taki askeri birliğine teslim olması gereken gün hayatını kaybetmesi, yakınları ve arkadaşlarını yasa boğdu. Gece geç saatlerde naaşı Diyarbakır'dan alınarak Kızıltepe'deki Turgut Özal Mahallesi'ndeki aile kabristanında toprağa verilen Mehmet Kandemir'in yakın arkadaşları Viranşehir karayolu üzerinde yaşanan trafik kazasının yol yapım çalışmaları ve yol üzerinde yeteri kadar uyarıcı levhalarının olmamasına bağlayarak ilgililere tepki gösterdi.

Mehmet Kandemir'in uzun süre kendisine ait iş yerinde çalıştığı için yakından tanıdığını belirten İsmail Aydoğan, "Mehmet, hayat dolu, dost canlısı ve işini iyi yapmaya çalışan başarılı bir gençti. Normal şartlarda yaşasaydı, bugün askerlik görevi için Tokat'a gitmiş olacaktı. Elim kaza önce babaannesini, ardından da onu aramızdan aldı. Acımız büyük. Allah rahmet eylesin ve bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber