Nizip Aktif Eğitimciler Sendikası öğretmeleri buluşturdu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, Aktif Eğitimciler Sendikası tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 22:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Programda Nizip'te görev yapan öğretmen ve aileleri bir araya geldi.

Programın açılışında konuşan Aktif Eğitimciler Sendikası Nizip Temsilcisi Mehmet Akif Çiçek, sendika dünyasında yeni olduklarına dikkati çekerek şöyle konuştu: "Henüz emekleme aşamasındayız; ancak burada toplanan her bir eğitimcinin gözünde, bu ülke için olabildiğince hızlı koşacağımız günlerin heyecanını şimdiden görebiliyoruz. Her kapıyı çalabilelim, her eli tutabilelim, her insanla konuşabilelim istiyoruz.? dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Güneş ise yemeği organize edenlere teşekkür edere, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz da, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkati çekerek, topluma faydalı bireyler yetiştirmenin önemine vurgu yaptı.

Programda, geçen sene vefat eden öğretmen Ahmet Alagöz adına Kızı Dr. Dilek Alagöz'e 'Ömür Oyu Hizmet ödülü' verildi.

İlçede görev yapan müzik öğretmelerinden oluşan grup sevilen türküleri seslendirdi. Programın sonunda eğitimci Bekir Ünal ?Öğretmen ve Aile' konulu bir seminer verdi.

Özel Afitab Koleji'nde düzenlenen programa Kaymakam Yaşar Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Güneş, Aktif Eğitimciler Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Demir ile mülki amirler ve öğretmenler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber