?Sınav atölyesi'nde ilk ders

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Team Coaching işbirliği ile üniversite sınavına hazırlanan gençlerin, motivasyonlarını arttırma, stresle baş edebilmelerini sağlama amacıyla kurulan ?Sınav Atölyesi'nde ilk ders yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2012 10:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni Mahalle Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Atölyenin açılışına katılan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, bu atölyede amaçlarının konularında uzman kişilerle, öğrencileri buluşturmak olduğunu söyledi.

Sınav Atölyesi'nde ilk dersi ?Hedef Belirleme-Vizyon Yürüyüşü' konu başlığı ile Ayşenur Süer verdi. Süer, öğrencilere hayatlarını şimdiden planlamaları gerektiğini söyleyerek, ?Şu an eğitim aldığınız okulunuzu birkaç yıl önce yaptığınız tercihlerle belirlediniz. Gelecekte nerede olmak istiyorsanız, şimdiden bir hedef belirlemeli ve hayata geçirmelisiniz. Kendiniz için belirleyeceğiniz hedef, sizin geleceğiniz olacak? dedi.

Ayşenur Süer, belirlenecek hedeflerin gerçekçi olması gerektiğine dikkat çekerek, ?İyi bir hedef net olmalıdır. Hedefiniz hayal ürünü değil, gerçekçi olmalı. Zamanını iyi belirleyerek doğru zamanda doğru adımları atmalınız? diye konuştu. Ayşenur Süer, öğrencileri vizyon yürüyüşü konularında bilgilendirerek, sorularını cevaplandırdı.

?Sınav Atölyesi' Aralık-Mayıs ayları arasında düzenli olarak usta eğitmenler eşliğinde her ay gerçekleştirilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber