Çocuklara hayvan sevgisini aşılayacak proje

Karadeniz Bölgesi İnsan-Hayvan ve Doğa Kaynaklarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hümeyra Ulubay, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için proje hazırladıklarını açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 19:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karadeniz Bölgesi İnsan-Hayvan ve Doğa Kaynaklarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hümeyra Ulubay, yaptığı açıklamada, ilköğretim çağındaki çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için proje hazırladıklarını söyledi. Proje ile ilkokul ve ortaokullarda konferans düzenleyerek öğrencilere hayvanlar hakkında bilmediklerini anlatacaklarını söyleyen Ulubay, ?Proje, Samsun Valiliği ve İl Mili Eğitim Müdürlüğü'nün onayını aldı.? dedi.

11 KİŞİLİK HEYET ÇOCUKLARIN SORULARINI CEVAPLAYACAK

Proje kapsamında, 10 adet okulda konferans düzenlemeyi planladıklarını söyleyen Ulubay, ?Düzenlenecek konferanslarda; aralarında avukat, psikolog, pedagog ve doktordan oluşan 11 kişilik bir heyet hazır bulunarak, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hayvanlar hakkında bilmediği soruları yanıtlayacak. Konferans vereceğimiz ilk eğitim kurumunu, Kurupelit mevkiinde yer alan Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlköğretim Okulu olarak belirledik. Ayrıca, projenin örnek olması açısından ülke genelinde girişimlerimiz olacak.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber