Liseli öğrencilerden çarşıda tiyatro gösterisi

Eskişehir'de bir grup lise öğrencisi halka haber vermeden, çarşı meydanında sürpriz tiyatro gösterisi yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 20:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehirli vatandaşlar daha önce karşılaşılmamış bir durum ile karşılaştı. Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan 65 öğrenci, "Liseler Mesleğiyle Yarışıyor" yarışması kapsamında kendi aralarında planladıkları gösteriyi bir anda çarşı meydanında sergiledi. Çevredeki vatandaşların yoğun ilgi ile karşıladığı öğrenciler, verilen alkış ve destekleri duymazdan gelerek farklı bir gösteri sergilediler. Grupta bulunan öğrenciler yaklaşık 3 dakikalık gösterinin sergilenmesinin ardından ise hiçbir şey olmamış gibi dağıldı.

Grupta bulunan öğrencilerin bu proje ile çeşitli yarışmalara katıldıkları ve ödül aldıkları öğrenilirken, onları seyreden öğretmenleri ise performanslarını çok başarılı buldu. Grubun sergilediği oyunu izleyen vatandaşlar da verdikleri başarılı eğitimden dolayı grubun öğretmenlerini kutladı.

Yarışmaya ülke genelinde tüm meslek liseleri katılabilirken, öğrenciler kendilerine verilen görevleri yerine getirmeye çalışarak liselerine 15 bin TL bağış kazandıracak. - ESKİŞEHİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber