Öğretmen ve öğrenciler birlikte okulu boyadı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2005 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne bağlı Gökçimen Beldesi'nde bulunan Gökçimen İlköğretim Okulu'nda öğretmenler, öğrencileriyle birlikte okulun daha güzel bir görünüme kavuşması için el ele vererek düzenledikleri kampanya okulun iç ve dış cephe boyasını yaptı.

Okul Müdürü Ertuğrul Gültekinci, okulda görev yapan öğretmenlerle öğrenim gören öğrencilerin gönül birliği içerisinde hareket ederek geçtiğimiz yıl da bahçe içerisine zemini çim olan bir voleybol sahası kazandırdığını belirterek, "Hafta sonlarını boş geçirmek istemeyen gönüllü öğretmen ve öğrencilerimiz, bu yıl da ders saati dışındaki zamanlarını okulumuzun daha güzel hale gelebilmesi için değerlendirdi. Bu kapsamda, hem dershanelerimiz, hem de okulumuzun iç ve dış cephesi badana ve boyadan geçirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün boya ve badana için gerekli malzeme konusunda verdiği destekle, okulumuzun görünümünü bu dayanışma sonucunda değiştirmeyi başardık. Yapılan bu çalışma ile örnek bir okul olduğumuzu gözler önüne serdik" dedi.

Gültekinci, 104 öğrencinin öğrenim gördüğü ve idarecilerle birlikte 11 öğretmenin görev yaptığı Gökçimen İlköğretim Okulu'nda 8 derslik bulunduğunu ifade ederek, "Bu kampanyanın ardından okulumuzda yeni bir çalışmayı daha gündeme getirmeyi planlıyoruz. Yine gönüllü öğretmen ve öğrencilerimizin desteğiyle okulumuz içerisinde bulunan tuvaletlere fayans döşenmesi için önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağız" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber