Ankara'da, öğretmenler gününde, ücretsiz bowling

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2005 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Türkiye'deki tüm Bowling Salonları'nın saat 12-16 arası öğretmenlere ücretsiz bowling oynama imkanı sunacağını açıkladı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, öğretmenlerin kimliklerini göstermek suretiyle tüm bowling salonlarından yararlanabileceklerini belirterek, "Amacımız öğretmenlerimizi bu anlamlı günde yalnız bırakmamak" dedi.

Ankara'da 24 Kasım'da İl Milli Eğitim Müdürü Murat Bey Balta'nın önderliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bay ve bayan öğretmenler arasında Atatürk Orman Çiftliği'nde bulunan Mars Bowling Salonu'nda saat 16.00'da turnuva düzenleyeceklerini belirten Tekcan, "Her ildeki öğretmenler kendi aralarında bowling turnuvası düzenleyebilir. Konuyla ilgili olarak ülke genelinde İl Gençlik Spor Müdürleri'nin, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri'nin bilgisi vardır" diye konuştu. Kendisinin de öğretmen kökenli olduğunu vurgulayan Tekcan, öğretmenlere karşı duyarlı olduklarını ve bu anmalı günde federasyon olarak ellerinden geldiği kadar yanlarında olmak istediklerini ifade etti. Tekcan bu tür turnuvaların daha sonra basın yayın organları ve diğer kuruluşlar arasında da düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber