Kaçak kazı yapanlara suçüstü

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sütçüler ilçesinde kaçak kazı yapan 4 kişiyi yakalayarak adli makamlara teslim etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 23:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaçak kazı yapanlara suçüstü

sparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir süre önce takibe aldıkları 4 kişinin Sütçüler ilçesinde eski yerleşim yerlerinin bulunduğu bölgelerde kaçak kazı yapcağı bilgisine ulaştı. Yapılan ısrarlı takip sonucunda şahıslar Sütçüler ilçesi Çobanisa köyü Derevent mevkiinde gece Bulgaristan plakalı araçları ile

kazı yaparlarken suçüstü yakalandı. Kazı alanında yakalanan şüpheliler B.Y (29), N.D (45), R.D (43) ve Ş.V (47) adli makamlara teslim edildi.

Araç içerisinde ve bölgede yapılan araştırmalarda 1 jeneratör, 1 hilti, 3 hilti ucu, 1 gaz maskesi, 1 kazma, 1 kürek, 1 araç aküsü, uzatma kablosu, 1 halat merdiven ve aydınlatma kablosu ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Isparta ilinin tarihi ve kültürel zenginliklerine yönelik suç işleme gayretinde olanlara karşı Isparta İl Jandarma Komutanlığı'nın mücadelesi artan bir gayretle devam etmektedir" denildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber