Hırsızlar otoparkçının masasını çaldı

Bursa’da hırsızlar AK Parti İl Başkanlığı’nın bulunduğu binanın önünde otoparkçıya ait demir masayı çaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2013 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlar otoparkçının masasını çaldı

Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Fomara'da AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın bulunduğu Tuğsa İş Merkezi önündeki otopark görevlisinin anahtar ve makbuzlarını koyduğu masa gece yarısı çalındı. Sabah işyerine geldiğinde masanın yerinde olmadığını gören Ali Kovaç, hemen durumu polise bildirdi. Ekipler olayla alakalı soruşturma başlattı.

Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Sabaha karşı bina önündeki masayı çuvala koyan bir kişinin gayet sakin tavırları gözlerden kaçmadı. Şüphelilerin masayı kamyonete yükleyerek götürdüğü belirlendi.

Türkiye'nin en fazla korunan binaları arasında yer alan AK Parti İl Başkanlığı'nın bulunduğu binanın önündeki otoparkta böyle bir olay yaşanmasının şaşkınlığını yaşadıklarını ifade eden otopark görevlisi Ali Kovaç, "Sabah işyerine geldiğimizde masanın olmadığını gördük. Hırsızlık aklımıza gelmedi. Güvenlik kamerası görüntülerini görünce gerçek ortaya çıktı. Hemen durumu polise bildirip şüphelilerin yakalanmasını istedik" dedi.

Hırsızların organize çalıştığını ve polisin gayet sakin tavırlarıyla dikkat çeken şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattığını kaydeden Kovaç, "Herkes şokta. Umarım en kısa sürede aydınlatılır. Çekmecelerde mali evraklar ve birkaç aracın anahtarı vardı" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber