Hayırsever Abuzer Yıldırım, Tut ilçesine okul yaptıracak

Adıyaman'da daha önceden bir çok hayır yapan Abuzer Yıldırım, Tut ilçesine 18 derslikli okul yaptıracak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mart 2013 19:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hayırsever Abuzer Yıldırım, Tut ilçesine okul yaptıracak

Tut ilçesinde yapılacak olan 18 derslikli okulun protokolü Valilik makamında Vali Mahmut Demirtaş, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve Hayırsever Abuzer Yıldırım tarafından imzalandı. Vali Mahmut Demirtaş, "Kamu yatırımlarıyla bazı ihtiyaçları karşılamakta güçlük çekiyoruz. Destek için hayırseverlerin kapısını zaman zaman çalarak kendilerinden destek istiyoruz. Tut ilçemize yapılacak olan bu okulumuz önemli bir eğitim yatırımıdır. Çünkü en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. İlimizde hayırseverlerin eğitime olan desteği bizi memnun ediyor. Hayırsever Abuzer Yıldırım'ın bu davranışının örnek olmasını diliyoruz. Daha eğitimli bir toplum ve daha güvenli bir gelecek oluşturma adına Abuzer Yıldırım'ın yaptıracağı okulun açılışını da inşallah hep birlikte yaparız. Eğitime verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Demirtaş, okulun birkaç gün içinde temelininin atılacağını ve 24 ay içersinde tamamlanarak, 2015 yılının başında eğitim ve öğretime kazandırılmasının planlandığını söyledi.

Hayırsever Abuzer Yıldırım ise, memleketine bir eser kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, imkanları ölçüsünde eğitime katkıda bulunmaya çalıştıklarını aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber