Hasta öğrencisinin tedavisiyle ilginen öğretmene Bakandan ödül

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Adatepe Köyü İlköğretim Okulu'nda görev yapan örnek öğretmen Nursel İkramiye, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başarı belgesiyle taltif edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2013 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hasta öğrencisinin tedavisiyle ilginen öğretmene Bakandan ödül

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Adatepe Köyü İlköğretim Okulu'nda görev yapan örnek öğretmen Nursel İkramiye, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başarı belgesiyle taltif edildi.

Başarı belgesini almak için İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş'ın makamına çıkan Nursel öğretmene Okul Müdürü Abdülbasi Çetkin de eşlik etti. Bakan Avcı'yla yaşananları anlatan Nursel öğretmen, “Öğrencim olan Hüsamettin Aktaş'ın neden derslere gelmediğini soruşturdum. Hasta olduğunu öğrenince sürekli arayıp gelişmelerden haberdar olmak istedim. Enfeksiyona bağlı yüksek ateş şikayetiyle Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış. Ailesi bir kez daha hastaneye yatırılınca çok korktuklarını söylediler. Benim aramam onları çok mutlu etti ve moral kaynağı oldu. Milli Eğitim Bakanımız fabrikada işçileri ziyaret ettiği sırada babası Levent Aktaş durumu anlatmış. Bakanımız duygulandığını ifade ederek telefonumu istemiş. Beni aradıklarında ilk başta şaka zannettim. Ancak sayın bakan öğrencimin ve velisinin adını söyleyince şaka olmadığını anladım. Bana teşekkür etti, şahsımla ilgili bilgiler aldı. Daha sonra Ankara'dan telefon geldi. 23 Nisan programına katılmam istendi. İyileşen öğrencim Hüsamettin Aktaş'ı da alarak Ankara'ya gideceğiz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş, "İlk defa Milli Eğitim Bakanının bir öğretmeni arayarak Ankara'ya davet etiğine şahit oluyorum. Kendisini yürekten tebrik ediyorum" diyerek, Nursel öğretmene başarı belgesini takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber