Bakan Ergün'ün annesi toprağa verildi/ Video

Geçen Mart ayında beyin kanaması geçiren ve Kocaeli'nin Derince İlçesi'ndeki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün annesi, 84 yaşındaki Şahizer Ergün öldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Nisan 2013 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün geçen ay beyin kanaması geçiren ve Derince Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde bu sabaha karşı vefat eden annesi Şahizer Ergün, toprağa verildi.

Derince Uygulama Hastanesi morgundan Bakan Nihat Ergün'ün yakınları tarafından alınan Şahizer Ergün'ün cenazesi, Derince İlçesi Çınarlı Mahllesindeki evinin önüne getirildi. Burada Kuran-ı Kerim'in okunmasının ardından helallik alındı. 84 yaşında yaşamını yitiren Şahizer Ergün'ün tabutunun başından eşi İbrahim Ergün, oğulları Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Muharrem Ergün ayrılmadı. Daha sonra cenaze buradan Çınarlı Meydan Camiine götürüldü.

Çınarlı Camii'nde Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Bakan Nihat Ergün'e başsağlığı diledi. Birçok milletvekilinin yanı sıra Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediyle Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile partililer ve vatandaşların katıldığı cenaze namazı Çınarlı Camii'nde kılındı. Cenaze daha sonra Çınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber