Tartıştığı komşusunu av tüfeği ile öldürdü

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Nebioğlu Beldesi'nde, çocukları ile bahçesine tel örgü çekmek isteyen 60 yaşındaki Dürdane Esen, karşı çıkan komşusu ve akrabası 73 yaşındaki Raci G. tarafından av tüfeği ile öldürüldü. Raci G., cinayetten sonra kaçtı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Mayıs 2013 22:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tartıştığı komşusunu av tüfeği ile öldürdü

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Nebioğlu Beldesi'nde, çocukları ile bahçesine tel örgü çekmek isteyen 60 yaşındaki Dürdane Esen, karşı çıkan komşusu ve akrabası 73 yaşındaki Raci G. tarafından av tüfeği ile öldürüldü. Raci G., cinayetten sonra kaçtı.

Olay, dün akşam meydana geldi. Dürdane Esen, bir süre önce Raci G.'den satın aldıkları bahçeye hayvanların girişini önlemek için 2 oğlu ve gelini ile tel örgü çekmek istedi. Raci G., arazisine sınır olan bahçeye tel örgü çekilmesine karşı çıkınca aralarında tartışma çıktı. Tartışma ardından evine gidip av tüfeği ile dönen Raci G., Dürdane Esen'e yakın uzaklıktan ateş etti. Esen, gözüne isabet eden saçmalarla öldü. Raci G. ise, av tüfeği ile ormanlık alana kaçtı.

Haber verilmesi üzerine gelen jandarma ekipleri kaçan Raci G.'nin peşine düştü. Ancak Raci G.'nin izine rastlanmadı. Jandarmanın olay yerindeki incelemesi sırasında Dürdane Esen'in eşi Sezai Esen ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinden sonra Dürdane Esen'in cenazesi tabuta konuldu. Dürdane Esen'in cesedi, otopsi için Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kaçan Raci G. aranıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber