Gözaltına alınan işadamı, valinin adına çelenk göndermiş

Antalya'da polisin yaptığı dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan işadamı Ahmet S.'nin, personelinin düğününe reklam yapmak için vali, belediye başkanı ve kamu kuruluşları müdürlerinin adına çelenkler gönderdiği ortaya çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mayıs 2013 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gözaltına alınan işadamı, valinin adına çelenk göndermiş

Yeşildere Mahallesi başta olmak üzere kentin çeşitli yerlerinde ev satacakları gerekçesiyle para toplayan bir inşaat firmasına geçen pazartesi günü operasyon düzenlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet S.'nin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 16 kişi gözaltına alındı. Dolandırıldıkları gerekçesiyle Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvuran 250 kişi firmadan şikayetçi olurken, şehir dışında ya da yurt dışında olan mağdurlara ulaşılamadı.

AYNI SÖZLEŞME 3 KERE DEĞİŞMİŞ

Ahmet S.'nin geçen günlerde, inşaat yapmak istediği alanın hak sahiplerini ikna emek için son model lüks spor aracıyla bölgeyi ziyaret ettiği ortaya çıktı. Para aldıkları müşterilerine teslim tarihi belirtilmeyen sözleşmeler yapan çalışanların bazı sözleşmelerde de defalarca değişiklik yaparak yeniledikleri öğrenildi.

MAL VARLIĞINA TEDBİR

Operasyonla beraber Ahmet S.'ye ait olduğu belirtilen son model otomobillere, gayrimenkullere ve bankada olduğu belirtilen yaklaşık 1.5 milyon liraya da tedbir konuldu.

PERSONEL DÜĞÜNÜNE ÇELENK

Geçen yıl yapılan 49'uncu Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne sponsor olan Ahmet S.'nin, bir personelinin düğününe, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak başta olmak üzere belediye başkanları ve kamu kurumlarında görevli üst düzey yöneticilerin isimlerine çelenk gönderdiği belirlendi.

Gözaltı süresi boyunca ifade vermeyen Ahmet S. ve sorgusu tamamlanan 15 kişi bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber