Torbalı'da internet televizyonu kuruldu

Torbalı'nın Sesi Gazetesi'nin günlük yayına geçişi ve Torbalı'nın Sesi TV'nin internet üzerinden canlı yayınlarına başlaması nedeniyle bugün bir açılış yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2013 19:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Torbalı'da internet televizyonu kuruldu

Açılışa ilçe protokolünün yanı sıra, siyasi parti başkanları, iş adamları, siyasetçiler, ilçenin ileri gelenleri, ilçede faaliyet gösteren çeşitli dernek başkanları ve çok sayıda Torbalılı katıldı. Açılış kurdelesini AK Parti İlçe Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve Belediye Meclis üyesi Sefer İpekli birlikte kesti.

Gazetenin yönetim binasında gerçekleşen kokteyle, kalabalık davetli topluluğunun yanı sıra birçok davetli de gönderdikleri çelenk ve çiçeklerle iştirak etti. Gelen misafirlerle tek tek ilgilenen gazetenin kurucusu Tarkan Türkmen, katılanlara teşekkür ederek, "Torbalı ve halkımız için çıktığımız bu yolda yalnız olmadığımızı bir kere daha anladık. Bizimle olan herkese minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum. Torbalı halkının hizmetine sunduğumuz bu oluşum ile onların yanında ve yakınında olacağız" dedi.

"Tarafsız ve halk için' sloganıyla çıktığımız bu yoldan geri dönmeyecek ve hep haklı olanın yanında olacağız" diye konuşan Türkmen, "Yayın politikamız; ondan, bundan, şundan yana olmayacak ve hep öyle kalacak. Gerek gazete sayfalarımızda ve gerekse ekranlarımızda hak; hak edene teslim edilecek. Saygıdeğer okurlarımızdan gördüğümüz ilgi ve destek ile başlattığımız bu yolculukta, verdiğimiz sözlerin arkasında duracağız. Bunu tüm yayınlarımızda, bizi takip eden herkes görecek ve yaşayacak" diye de ekledi.

3 Haziran Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak olan internet televizyonu, 'www.torbalininsesitv.com' adresinden izlenebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber