Bedensel engelli komşusunu pompalı tüfekle vurdu

Aksaray'da 27 yaşındaki Ahmet A., aralarında daha önceden husumet bulunan bedensel engelli Ramazan Çekiç'e evinin önünde pompalı tüfekle ateş etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mayıs 2013 21:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bedensel engelli komşusunu pompalı tüfekle vurdu

Aksaray'da 27 yaşındaki Ahmet A., aralarında daha önceden husumet bulunan bedensel engelli Ramazan Çekiç'e evinin önünde pompalı tüfekle ateş etti. Ağır yaralanan Ramazan Çekiç, hastanede tedavi altına alınırken, polis kaçan şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Zafer Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre 27 yaşındaki Ahmet A., aynı mahellede oturduğu ve daha önceden aralarında husumet bulunan bedensel engelli Ramazan Çekiç (45) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışma sonrası Ahmet A., evinden getirdiği pompalı tüfekle tekerlekli sandalyesi ile evinin önünde gezen Ramazan Çekiç'i bacak ve karın bölgesinden yaraladı. Kanlar içerisinde yerde kalan Çekiç, ambulansla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ramazan Çekiç'in hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis, olaydan sonra motosikletiyle kaçan şüpheli Ahmet A.'yı yakalamak için çalışma başlattı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber