Yeni haftada havalar nasıl olacak? - Haritalı

Doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacaği, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Haziran 2013 07:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni haftada havalar nasıl olacak? - Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yerel yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacaği, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yönlerden yer yer kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu,zamanla iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, Yozgat, Sivas, Kayseri ve Niğde çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Elazığ, Hakkari ve Şırnak dışında bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Adıyaman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber