SGK'nın otel hisselerine 78 milyon lira

Yeditepe Beynelmilel Otelcilik'teki SGK hisseleri için en yüksek teklifi, 78 milyon 875 bin lira ile Aksoy Holding AŞ verdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2013 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
SGK'nın otel hisselerine 78 milyon lira

Yeditepe Beynelmilel Otelcilik'teki Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) hisseleri için en yüksek teklifi, 78 milyon 875 bin lira ile Aksoy Holding AŞ verdi.

Yeditepe Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi sermayesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK)'na ait toplam yüzde 26 oranındaki iştirak hissesinin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi Özelleştirme İdaresi Başkanlığında yapıldı.

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu'nun komisyon başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, 4 teklif sahibi katıldı.

Elemesiz turdaki en yüksek teklif 54 milyon lira oldu. Elemeli ilk turda 65 milyon lira ile en düşük teklifi veren Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı AŞ elendi. İkinci elemeli turdan sonra ise en düşük teklifi veren Türkerler İnşaat Turizm, Madencilik, Enerji, Üretim, Ticaret ve Sanayi AŞ ihaleye devam edemedi.

Daha sonra 78 milyon 735 bin başlangıç fiyatı ve 10 bin lira asgari artırım aralığıyla açık artırmaya geçildi.

Açık artırmanın son bölümüne Aksoy Holding AŞ ile Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kaldı. En yüksek teklifi 78 milyon 875 bin lira ile Aksoy Holding verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber