Şehit astsubay toprağa verildi

Trafik kazasında şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş Hiçdurmaz toprağa verildi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Haziran 2013 20:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit astsubay toprağa verildi

ADANA'da görevden dönerken meydana gelen trafik kazasında şehit olan Astsubay Kidemli Başçavuş Güner Fatih Hiçdurmaz (40), memleketi Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Avcılar Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Adana Kürkçüler Cezavi'nde görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Güven Fatih Hiçdurmaz, dün (Cuma), il genelindeki hastanelerde tedavi gören mahkumların kaldığı koğuşları kontrolden dönerken bindiği askeri araç Ceyhan-Adana Karayolu'nun 12. kilometresine, kotrolden çıkıp takla attı. Astubay Hiçdurmaz, olay yerinde yaşamını yitirirken, askeri aracın sürücüsü ve bir muhafız er ise yaralandı.

Şehit astsubayın naaşı aynı gün akşam, önce askeri uçakla Edremit Kocaseyit Havalimanı'na, buradan da Edremit Asker Hastanesi'ne getirildi. Şehit astsubayın cenazesi bugün öğlen hastane morgunda alınıp, son kez Avcılar Köyü'ndeki Türk bayrakları ile donatılan baba ocağına getirildi. Cenaze evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Burada helallik alınmasının ardından şehidin bir süre askerlerin omzunda taşınan Türk bayrağına sarılı cenazesi Avcılar Köyü Camisi'ne getirildi. Buradaki törene, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, 19 Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Oğuz Serhat Habiboğlu, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Ak Partili Havran Belediye Başkanı Hasan Lofcalıoğlu, askerler, şahidin yakınları ve arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılının namazın ardından bekar olan şehit astsubay Hiçdurmaz'ın omuzlarda askeri cenaze aracına kadar taşınan naaşı, alkışlar ve sallana Türk bayrakları eşliğinde köy mezarlığına götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber