Bir anda ölüme atladı

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında, Alsancak Vapur İskelesi yanında meydana geldi. Menemen'de yaşayan ve Çiğli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir firmada plastik ambalajı işinde çalışan Emrah Söylemez ile arkadaşı Mehmet Cihan Sağır(30), dün akşam saatlerinden itibaren sahilde içki içmeye başladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 08:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bir anda ölüme atladı

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında, Alsancak Vapur İskelesi yanında meydana geldi. Menemen'de yaşayan ve Çiğli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir firmada plastik ambalajı işinde çalışan Emrah Söylemez ile arkadaşı Mehmet Cihan Sağır(30), dün akşam saatlerinden itibaren sahilde içki içmeye başladı. Arkadaşlar, rakı ile başlayan sohbetlerine birayla devam etti. İddiaya göre, sohbet sırasında ayağa kalkan Söylemez, bir anda kendini denize bıraktı. Arkadaşının suya atlamasına şaşıran, çırpınması üzerine de panik olan Sağır, yüzme bilmediği için çevreden yardım istedi. Çağrı üzerine limanın özel güvenlik görevlileri suya can simidi attı. Can simidini yakalayamayan ve suya batmaya başlayan Emrah Söylemez'i, denize atlayan iki genç karaya çıkardı. Durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. AŞIRI SU YUTTU

İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde aşırı su yuttuğu belirlenen Söylemez'in yaşamını kaybettiği tespit edildi. Nöbetçi Savcı ve polis tarafından yapılan olay yeri incelemesinin ardından Emrah Söylemez'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Alsancak Polis Merkezi'ne götürülen Mehmet Cihan Sağır'ın ilk ifadesine, "Akşam sahile gelip içki içmeye başladık. Sohbet ederken biranda kendini suya bıraktı. Ne olduğunu anlamaya çalışırken çırpınmaya başladı. Yüzme bilmediği için yardım istedim Sudan çıkardılar. Herhangi bir sıkıntısı yoktu. Neden böyle bir şey yaptı anlam veremiyorum" dediği öğrenildi. Olaya tanık olan vatandaşların da Sağır ile benzer ifadeler verdiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber