Doktorun hasta yakınını darp ettiği iddiası

Doktorun hasta yakınını darp ettiği iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2013 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doktorun hasta yakınını darp ettiği iddiası

Edinilen bilgiye göre, önceki gece bilinmeyen telefonlar servisinden çocuk hastalıkları hastanesinde görevli doktor K.Ö.'nün numarasını öğrenen ve kendisiyle konuşan hasta yakını Cafer Aker'in, bu sabah K.Ö. ve yanındaki kişi tarafından darp edildiği öne sürüldü. Darp nedeniyle dudağı patlayan ve dişi kırılan Cafer Aker, "11 aydır çocuğum makineye bağlı yoğun bakımda. Bu doktor sürekli olarak çocuğumla ilgilenmedi. Ateşi 40 dereceye çıkıyordu. Ben hocaya çocuğun ateşinin 40 derece olduğunu söyledim. Doktor bana kızımın hasta olmadığını söyledi. Dün gece 118'i aradım doktorun numarasını aldıktan sonra kendisini aradım. Doktor, neden beni aradığını, bu saatte neden rahatsız ettiğini söyledi. Konu budur. K.Ö. ve yanındaki bir kişi bana saldırdı. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Olayın takipçisi olduklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyar Karakoç da, Cafer Aker isimli vatandaşın dudağının patladığını, dişinin kırıldığını biri doktor iki şahıs tarafından şiddete maruz kaldığını kaydederek, üzgün olduklarını dile getirdi.

Hastane yetkilileri ise Cafer Aker'in kızının yaklaşık iki yıldan bu yana hastanelerinde tedavi gördüğünü, Aker'in olumsuz davranışları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirterek, Aker'in doktor K.Ö.'nün kızını gece yarısı arayıp, taciz ettiği iddiasında bulundu.

Hastane yetkilileri ise Cafer Aker'in doktor K.Ö. tarafından değil yanındaki iki kişi tarafından darp edildiğini ileri sürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber