Öğretmeni saldırıdan öğrencileri kurtardı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Mart 2006 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde derse geç geldiği için okul idaresinden yazı getirmesini istediği öğrenci ile 2 arkadaşının saldırısına uğrayan öğretmeni, öğrencileri kurtardı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Cumhuriyet Lisesi'nde görev yapan öğretmen Muhammet Ülgen, 19 gün devamsızlığı olduğu öğrenilen O.Ü'yü (17), derse geç girince idareden yazı getirmesi için uyardı.

Sınıfı terk ederken öğretmenine "Seninle görüşeceğiz" dediği belirtilen O.Ü, Gebze Endüstri Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi M.U. (16) ve okulla ilişkisi olmayan H.S. (18) ile yeniden okula gelerek, öğretmeni Ülgen'i bahçeye çağırdı.

Durumun farkına varan sınıftaki öğrenciler, "Öğretmenimizi dövecekler" diyerek, diğer öğretmenleri uyardı.

Bahçede Ülgen ile tartışmaya başlayan kişilerden H.S, öğretmene bıçak çekti. Bu sırada bahçeye inen sınıftaki öğrenciler, O.Ü. ve arkadaşlarına müdahale ederek, öğretmenlerini kurtardı.

Okula gelen güvenlik güçleri, O.Ü. ile H.S'yi gözaltına aldı. M.U. da bir internet kafede yakalandı. Zanlılardan H.S'nin üzerinde sustalı bıçak ele geçirildi.
Yeni Mahalle Polis Merkezi'nde öğretmen ve öğrencilerin ifadelerinin alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber