Protestocu Müdür, Bakırköy Ruh Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2006 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde kontrolden geçirilen Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Kuş, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Kuş, kendi isteğiyle gittiği Soğuksu Polis Karakolu'nda silahını teslim etti.

Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Zonguldak Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Kuş, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi amacıyla kontrolden geçtiği Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi tarafından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk işlemlerinin yapılmasının ardından Soğuksu Polis Karakolu'na giden Kadir Kuş, herhangi bir emir almamasına rağmen silahını teslim etti.

Kendisine oyun oynandığını ileri süren Kuş, "Emniyet Genel Müdürlüğü sağlık raporu istiyormuş. Onun için Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildim. Buradaki doktorlar da beni, başlarından atmak için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk ettiler. Gerekirse gider tedavimi olurum" dedi.

Kuş, silahını bırakması konusunda ise herhangi bir emir gelmediğini söyleyerek, "Silahımı kendi isteğimle bırakıyorum. Bana bu oyunu oynayanlar, gerekli cezayı bulacaktır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber