Milli sporcudan Başkan Akaydın'a madalya sözü

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek olan Büyükşehir Belediyesi personeli Suat Akyol, Başkan Mustafa Akaydın’a madalya sözü verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2013 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Milli sporcudan Başkan Akaydın'a madalya sözü

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Büyükşehir Belediyesi personeli Suat Akyol, Başkan Mustafa Akaydın'a madalya sözü verdi.

Kocaaeli'nde yapılan seçmelerde klasik vücut geliştirme büyük erkekler 1.68 kategorisinde birinci olarak milli formayı giymeye hak kazanan Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü personeli Suat Akyol, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı ziyaret etti. Şampiyonluk kupasını gururla Başkan Akaydın'a takdim eden Akyol'a ziyaretinde, Mezarlıklar Şube Müdürü Aşur İbat eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Akaydın şampiyon sporcuyu tebrik etti. 15-18 Kasım' tarihlerinde Avusturya'nın Poelten kentinde yapılacak Dünya Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan sporcusuna başarılar dileyen Başkan Akaydın,"Personelimin Dünya Şampiyonası'nda Ay Yıldızlı formayı en iyi şekilde temsil edeceğine eminim" dedi.

Başkan Akaydın sporcusunu altınla ödüllendirerek, başarı plaketi verirken, Suat Akyol da Başkan Akaydın'a madalya sözü verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber