Bakan Pepe, kişisel web sitesini kurdu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2006 11:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, vatandaşların isteklerine ve şikayetlerine kurduğu kişisel web sitesi yoluyla yanıt veriyor.

''Osman Pepe-Kocaeli Milletvekili-Çevre ve Orman Bakanı'' yazısı altında düzenlenen sitede, Pepe'nin özgeçmişi hakkında bilgi veriliyor, konuşmaları ve katıldığı televizyon programlarının görüntüleri yer alıyor. Ayrıca vatandaşlar, ''www.osmanpepe.com.tr'' adresindeki web sitesinde ''ziyaretçi defteri'' adlı bölüme isteklerini ve şikayetlerini iletebiliyorlar.

Pepe'ye ait fotoğraflarından oluşan bir ''foto-albüm'' bölümü de bulunan web sitesinde, ''2/B ile Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Araziler Satılmalı mı?'' sorusunun bulunduğu anket yer alıyor.

Çevre ve Orman Bakanlığı ile Pepe'nin konu edildiği makalelere de yer verilen web sitesinde, Ankara'ya ait hava durumu hakkında bilgi de edinilebiliyor.

Kocaeli'de bulunan kamu kurumlarının telefonlarının ve adreslerinin de bulunduğu web sitesinde, hazırlanmasına devam edilen bir bölümde Pepe, vatandaşlarla hatıralarını paylaşacak.

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Web sitesinde yer alan ''ziyaretçi defteri'' adlı bölümde vatandaşlar Pepe'ye isteklerini veya şikayetlerini iletebiliyorlar. Yine aynı bölümde Pepe'nin verdiği cevaplar da yer alıyor.

Pepe'ye yöneltilen sorular ve isteklerden bazıları şöyle:

-Sayın Bakanım, ilk önce bizlere bu site aracılığı ile ulaşmanız ve bizlerin de sizlerle bağlantı kurmasını sağlamanız çok onurlu bir davranış. Önceden böyle bir bakanla görüşmek nerede... Sizlere çok teşekkür ederim.

-İngiltere, ABD gibi ülkelerde gördüğümüz kadarıyla avcılık gerçekten önemseniyor. Siz sayıları milyonu bulan avcılara sahip çıkmalısınız. En azından özel avlaklarda bu tarz çalışmalar yapılmalı.

-Sayın Bakanım, öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Yıllardır bakanlığınız bünyesinde mevsimlik işçi olarak çalışan geçici personeliniz kadrolaşabilecek mi? Bu konuda aydınlatabilirseniz çok sevineceğim.

-Merhaba Sayın Bakanım. SDÜ ''Orman İşletmeciliği'' mezunuyum. Ne olur artık ''Tekniker'' alımı yapılsın. En azından Orman Muhafaza memuru alımlarında bizlere öncelik verilsin. Bana yardım edin.

-Görevi uğruna yüzlerce şehit veren, her an canını güzel ülkemizin güzel ormanları için, bu vatan için feda edebilecek, 24 saat görevli orman muhafaza memurları için bakanımızdan çalışma yapmasını bekliyoruz.

-Sayın Bakanım, yeni siteniz gerçekten çok güzel. Hayırlı olmasını dilerim. Çevre ve orman tazminatı hakkındaki desteğinizin sürmesini temenni eder. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber