İl MEM'lere talimat: İl içi sıraları açıklamayın

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Nisan 2006 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Forumdan..... MEB'de İl içi sırayı hangi MEM'ler açıkladı, yazışalım...

İl İçi Sıralar İle İlgili Personel Genel Müdürlüğünün 17/04/2006 tarihli yazısı

İl Millî Eğitim Müdürlüklerine,

Bakanlımıza bağlı resmî eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin 2006 yılı il içi isteğe ve özür durumlarına bağlı yer değiştirme başvuruları Öğretmenlerin il içi Yer Değiştirme Kılavuzu hükümleri çerçevesinde 21 Mart-07 Nisan 2006 tarihleri arasında alınma süreci tamamlanmış olup sistemdeki yığılmalardan dolayı eğitim kurumu, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerinin onay işlemleri bazı iller dışında hâlâ tamamlanamadığı izlenmektedir.

İl içi yer değiştirme isteğinde bulunan öğretmenlerin hizmet puanları 30/06/2006 tarihi baz alınarak güncelleme işlemleri onay verme süreci tamamlandıktan sonra gerçekleştirilecektir. Ayrıca, geçmiş yıllarda kullanılan sıramatik 4 tercihe göre programlanmış olmasından dolayı 5 inci tercihin yansımadığı , bu nedenle sıramatiğin 5 tercihe göre düzenlenme çalışmaları devam etmektedir.

Bu nedenle, Bakanlıkça yapılacak olan hizmet puanı ve sıramatik üzerindeki güncelleme çalışmaları tamamlanmadan il içi sıralar ilan edilmeyecektir.

Sözü edilen güncelleme çalışmaları tamamlandığında gerekli bilgilendirme yapılacak ve il içi sıraların ilan edilmesi daha sağlıklı verilerle gerçekleştirilmiş olacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

17/04/2006

Hikmet ORMAN

Personel Genel Müdür Yardımcısı V.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber