Üniversiteler, baharı rock ile karşılıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2006 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üniversiteler, baharı amatör rock gruplarının yanı sıra ünlü topluluk ve sanatçıların da katılacağı rock festivalleriyle karşılayacak.

Başkent Üniversitesi'nde 12 ve 13 Mayıs'ta Gestapo, Echoes, Repeat, Yüksek Sadakat, Kürdan, Cortex, Kul, Gölge Lekesi ile Well Behaved grupları seyirci karşısına çıkacak.

ODTÜ'de 3 Mayıs Çarşamba günü Rhythm N'Beat, Horizon, Echoes, Gulyabani ve Rocky IV, 4 Mayıs'ta Crimson, Sobe, Origam, Rockout ile Kingus Blues Band, 5 Mayıs'ta Nükleer Başlıklı Kız, Hair, Elektrik Red, Hard Luck, Blue Velvet ile Diskodisko, 6 Mayıs'ta Defo, about:blank, Kül, Melatonin ile Magick konser verecek.

Ankara Üniversitesi'nde 11-14 Mayıs tarihleri arasında Tandoğan Yerleşkesi'nde şenlikler gerçekleştirilecek.

Gazi Üniversitesi'nde 8-12 Mayıs tarihleri arasındaki bahar şenliklerinde amatör gruplar seyirciyle buluşacak. Burada, amatör rock gruplarının yanı sıra, 9 Mayıs'ta Manga, 12 Mayıs'ta Gece Yolcuları sahne alacak.

TOBB Üniversitesi'nde düzenlenen bahar şenlikleri de sürüyor. Şenlikler çerçevesinde yarın Hair, Echoes, Blue Velvet, Ara, Bahadır ve Duman, 2 Mayıs'ta Osiris, Paradox, Melatonin, Ara, Dosage ve Aylin Aslım, 3 Mayıs'ta ise Kehanet, Diriliş, Ara, Şeytan Tüyü ve Demir Demirkan sahne alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber