3 ilin Emniyeti'nde görev değişimi

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde 53 personelin yeri değiştirildi.

Haber Giriş : 24 Ocak 2014 22:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3 ilin Emniyeti'nde görev değişimi

Arif Öksüz'ün merkeze alınıp yerine Hasan Hüseyin Bahar'ın Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanmasının ardından devam eden görev değişiklikleri sürüyor. Bu kapsamda İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde aralarında emniyet amirlerinin de bulunduğu 53 kişinin yerlerinin değiştirildiği öğrenildi. Bu kişilerin yerine çeşitli şubelerden atamalar yapıldığı belirtildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde daha önce de 15 şube müdürü ile 5 il emniyet müdür yardımcısının yerleri değiştirilmişti.(İHA)

İZMİR

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde, bugün 10'u şube müdür yardımcısı olmak üzere 200 kişinin yeri değişti. Birkaç gün önce de iki Emniyet müdür yardımcısı ile 10 şube müdürü ve müdür yardımcısı başka görevlere atanmıştı. Tayinler edilenler arasında, TCDD İzmir Liman İşletme Müdürlüğü'ne yönelik 7 Ocak 2014'teki operasyonu düzenleyen Mali Şube'nin Müdür Yardımcısı Metin Tuncer de bulunuyordu.(İHA)

GAZİANTEP

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şubesinden sorumlu müdür yardımcısı Selahattin Gürel, Asayiş Şube, Çocuk Şube, Şahinbey ve Şehitkamil ilçe emniyet müdürlüklerinden sorumlu müdür yardımcısı Çetin Süslü ve Suudi Arabistan'ın Riyad kentindeki Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli Dr. Selçuk Zengin, Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu'na atandı.

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli Murat Özbay ise Gaziantep Emniyet Müdür yardımcılığına atandı.(DHA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber