Öğretmen, 8 gündür kayıp

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2006 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı Mustafa Kemalpaşa İlköğretim Okulu'nda bilgisayar öğretmenliği yapan Esra Tuncer'den bir haftadır haber alınamıyor. Hastaneye gitmek için sevk alarak okuldan ayrılan 4 aylık evli Esra öğretmen, kayıplara karıştı.

Adapazarı Mustafa Kemalpaşa İlköğretim Okulu Bilgisayar Bölümü öğretmeni, 1 aylık hamile Esra Tuncer (24), 8 gün önce ortadan kayboldu. Okuldan, hastaneye gitmek üzere sevk alan ve bir daha evine dönmeyen Esra öğretmen, ailesini de perişan etti. Esra öğretmenin 4 ay önce evlendiği Aziz Tuncer, karısını il il dolaşıp ararken; Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde yaşanan baba Necdet Çayır ile anne Kezban Çayır, perişan oldu. Akyazı Yağcılar İlköğretim Okulu Müdürü Necdet Çayır, kızının sevdiği gençle kendi rızasıyla evlendiğini söyleyerek, "Kızım istediği kişiyle evlendi. Kendisine karışmadık. 4 ay önce evlendi ve eşiyle arasında herhangi bir problem yoktu. 1 aylık hamile olduğunu öğrendik. Ancak ablalarına, bebeği istemediğini söylemiş. Kaybolmadan önce de eşiyle bu nedenden tartıştıklarını öğrendik" dedi.

Kızının kaybolmasıyla yıkılan anne Kezban Çayır, hayatının bir anda altüst olduğunu ifade ederek, kızının bir an önce geri dönmesini istediklerini söyledi. Esra'yı affettiklerini belirten gözü yaşlı anne, "Kaybolduğu gün beni aradı. Bize geleceğini söyledi ve sevdiği yemekleri yapmamı istedi. Bu, kızımla son konuşmam oldu" diyerek sinir krizleri geçirdi.

Aile, savcılığa başvuruda bulunurken, polis ve jandarma genç kadının bulunması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber