DİSK genel başkanı hastaneye kaldırıldı

Soma faciasını protesto eden grubun içinde yer alan DİSK Genel Başkanı Kani Beko'nun polis müdahalesi sırasında fenalaştığı ve hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Mayıs 2014 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
DİSK genel başkanı hastaneye kaldırıldı

İzmir'de Soma maden ocağı faciasını protesto etmek için bir günlük iş bırakma eylemi yapan işçi ve memur sendikaları, sivil toplum örgütlerinden oluşan yaklaşık 20 bin kişinin protesto yürüyüşüne, polis müdahalede bulundu. Grubun önünde yer alan DİSK Genel Başkanı Kani Beko'nun bu müdahale sırasında fenalaştı.

Beko, olay yerine gelen bir ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Beko'nun yanı sıra başka fenalaşanlar da oldu ve onlar da ambulanslarla hastaneye sevkedildi.

Gerginlik sürüyor.

KULAĞINDA KANAMA VAR

Beko'nun yakınlarından İklim Taylan'ın verdiği bilgiye göre, DİSK Başkanı yaşanan facia nedeniyle açıklama yapacağı sırada, hiç bir uyarı olmaksızın polis müdahalesi yaşandı. Öyle ki Başkanın ceketinin düğmeleri bile ilikliydi. TOMA'dan sıkılan tazyikli suyun etkisiyle yere düşen Beko'nun kulağında ve gözünde kanama oldu. Düşmesi nedeniyle de vücudunun diğer yerlerinde yaralanmalar meydana geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber