Bankada unutulan kadın memur, polisi alarma geçirdi

Haber Giriş : 23 Haziran 2006 13:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DENİZLİ'de Ziraat Bankası'nın kadın çalışanı mesai bitiminde bankada unutulunca, içeride mahsur kaldı. Sıkıntılı anlar yaşayan Seçil Küçükçoban'ın bankada unutulması polisi de alarma geçirdi.

Bayramyeri'ndeki Ziraat Bankası Kaleiçi Şubesi'nde, üçüncü katta Ziraat Yatırım Hizmetleri Şubesi'nde görevli 29 yaşındaki Seçil Küçükçoban, dün akşam mesai bitimi sırasında tuvalete girdi. Bu sırada diğer çalışanlar bankadan çıktığı için, güvenlik görevlisi şubeyi kontrol ettikten sonra bankayı kapattı. Tuvaletten çıktıktan sonra bankada kimsenin kalmadığını ve kapıların kilitlenmiş olduğunu gören Küçükçoban, şubenin içinde dolaşıp güvenlik görevlisine telefonla ulaşmaya çalıştı.

ALARM DEVREYE GİRDİ

Bu sırada kadın memurun banka içinde dolaşması üzerine alarm devreye girdi. Alarmın çalması üzerine polis soygun olasılığı üzerine harekete geçti. Olay yerine gelen polis ekipleri, şubede mahsur kalan kadın memurla karşılaştı. Polis, banka yetkililerini arayarak olay hakkında bilgi verdi ve güvenlik görevlisini bankaya çağırdı. Güvenlik görevlisinin gelmesiyle birlikte kadın memur da rahat bir nefes aldı.

Kapıyı açan güvenlik görevlisi, bu sırada çekim yapan basın mensuplarını engellemek istedi. Bir süre bankanın içinde bekleyen güvenlik görevlisi ve memur Seçil Küçükçoban, daha sonra bankadan gülerek ayrıldı. Olayla ilgili olarak polis tutanak tuttu ve güvenlik görevlisi ile mahsur kalan Küçükçoban'ın ifadesini aldı.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber