Devlet Bakanı Ali Babacan, Zorunlu Tasarruf Hesabı'ndan yapılacak nema ödemelerinin mart ayında programa alındığını söyledi.

Haber Giriş : 16 Şubat 2004 09:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı Ali Babacan, Zorunlu Tasarruf Hesabı'ndan yapılacak nema ödemelerinin mart ayında programa alındığını söyledi.

Babacan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı Siyaset Akademisi tarafından düzenlenen ''Yerel Yönetim Programı''nda konuşmak üzere geldiği parti binasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Babacan, bir gazetecinin nema ödemelerinin mart ayında yapılıp yapılmayacağına ilişkin sorusuna karşılık, ''Şu anda öyle görünüyor. Mart ayında programa alınmış durumda. Tam gününü henüz, şu anda söyleyemeyeceğim. Ama daha sonra açıklanacak'' dedi. ''Uzan Grubu şirketlerinin yönetimine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulması''na ilişkin bir başka soru üzerine ise Babacan, ''Bu TMSF'nin kendi kararıdır. Bizim diyeceğimiz bir şey yok'' diye konuştu.

Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) geliş tarihinin netlik kazanıp kazanmadığı sorusuna Babacan, ''Kesinleşince açıklayacağız'' yanıtını verdi. Babacan, 'kaynak paketi, konusunda teknik çalışmaların devam ettiğini, kesinleştiğinde açıklanacağını söyledi.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber