Kanalizasyon kazısında göçük: 1 işçi öldü

MANİSA'nın Sarıgöl İlçesi'nde, büyükşehir belediyesinin kanalizasyon çalışması sırasında çöken kanalda toprak altında kalan 2 taşeron işçisinden Ali Sabuncu (38) yaşamını yitirirken, Ali Şahin(44) yaralı olarak kurtarıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Şubat 2015 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kanalizasyon kazısında göçük: 1 işçi öldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (MASKİ) bugün saat 12.30 sıralarında Ahmetağa Mahallesi'ndeki kanalizasyon borusu döşeme çalışmaları sırasında kazılan yaklaşık 2 metre derinliğindeki kanalda çökme meydana geldi. Bu sırada kanalın içinde çalışan işçilerden Ali Sabuncu ve Ali Şahin toprak altında kaldı.

Çalışma arkadaşları bir yandan yardım isterken, diğer taraftan da kurtarma çalışmasına başladı. Sarıgöl Belediye Başkanı MHP'li Necati Selçuk, Belediye Başkan Yardımcısı Hamza İlhan da olay yerine gelerek, kurtarma çalışmalarını yönlendirip, bilgi aldı.

İlk olarak işçilerden Ali Şahin, toprak altından çıkartıldı. Şahin, ambulansla Sarıgöl Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucunda diğer işçi Ali Sabuncu'nun cesedine ulaşıldı. 8 yıldır belediyede taşeron işçi olarak çalışan evli, 2 çocuk babası Sabuncu'nun ölüm haberi yakınlarını ve belediye çalışanlarını yasa boğdu. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Vehbi SARIHAN/SARIGÖL (Manisa)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber