Sakarya Valisi Zinedine Zidane

Haber Giriş : 08 Ağustos 2006 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADAPAZARI'ndaki bir futbol turnuvasında forma giyen Sakarya Valisi Nuri Okutan, maçı yorumlayan spikerin kendisini ünlü futbolculara benzetip durması karşısında sürekli gülerek istediği gibi oynayamadı. Vali Okutan, Adapazarı'nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen 18. Olgunlar Futbol Turnuvası'na katıldı. Turnuvadaki maçların anlatımını Sakaryaspor'un da lig maçlarını kendine özgü üslubuyla radyoda anlatan spiker Oktay Sarı üstlendi. Sarı'nın maç yorumu, sahada seyirciler ve futbolcular tarafından da duyulacak şekilde yayınlandı. Sarı, maç süresince Vali Okutan'ı Zidane'a, Rooney'ye, Raul'a; bilumum ünlü futbolcuya benzetti durdu.

SIKIYSA FAUL YAPTI DE

Okutan da maça konsantre olamadı ve Sarı'nın yorumları karşısında sık sık güldü. Vali, maç sonrası 'Gülmekten oynayamadık. Mahcup olduk' dedi.

Sarı ise şunları söyledi: 'Söylediklerimi hem futbolcular hem de seyirciler duydu. Bir pozisyonda Vali faul yaptı. Centilmence bir hareket dedim. Seyircilerden biri 'Yalancı' diye bağırdı. Ben de 'Devletin koskocaman valisi, sıkıysa gel de sen söyle, vali faul yaptı diye!' dedim.'

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber