'Bu topraklar kendisini satanın cezasını verir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendisini seveni, kendisine hizmet edeni ödüllendiren bu topraklar, kendisini satanın cezasını da mutlaka verir" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2015 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Bu topraklar kendisini satanın cezasını verir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Turkiye Tarım ve Kırsal Kalkınma Hamlesi Proje Uygulamaları Tanıtım Programı'nda yaptığı konuşmada, "Bu topraklar sadece buğday, sadece sebze, meyve vermekle, hayvanlarımızın yemini vermekle kalmıyor, aynı zamanda bize yurt oluyor, aynı zamanda bize vatan oluyor. Türkiye bizim vatanımız. Vatanımıza sahip çıkacağız. Bu toprakların hiçbir örgüt tarafından, hiçbir hain tarafından kirletilmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Erdoğan, "Unutmayın, toprağın hafızası, coğrafyanın hafızası insanınkinden daha güçlüdür. Kendisini seveni, kendisine hizmet edeni ödüllendiren bu topraklar, kendisini satanın cezasını da mutlaka verir. Bu ülkenin geleceğinin önüne set çekmek isteyenlerle bu millete tuzak kurandan da bu coğrafya hakkını söke söke alır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye çok kritik bir dönemde. Bölücü terörden paralel ihanet çetesine kadar pek çok tehditle karşı karşıyayız" dedi.

Erdoğan: "Bastığımız yer evet, topraktır ama her karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış mübarek bir topraktır. Bu cennet vatanı, bu mübarek toprakların üzerinde bin yıldır kardeşçe yaşayan vatandaşlarımızı bölmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber