SGK şube müdürü Erdoğan bıçaklandı

İZMİT'te 23 yaşındaki genç, hareket halindeki otomobilin arka koltuğunda tartıştığı annesi 43 yaşındaki Serpil Erdoğan'ı bıçakla yaraladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Haziran 2015 23:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
SGK şube müdürü Erdoğan bıçaklandı

Otomobili kullanan sürücü heyecandan direksiyon hakimiyetini kaybedince araç su kanalına yuvarlandı. Olayda Serpil Erdoğan hayatını kaybederken, cinayet şüphelisi olarak oğlu O.Ö., gözaltına alındı.

Olay, İzmit'in Yahyakaptan semtinde D-100 Karayolu üzerinde meydana geldi. Işıl G.'nin kullandığı 34 JS 4250 plakalı otomobilin arka koltuğunda oturan SGK'da şube müdürü olan 43 yaşındaki Serpil Erdoğan ile önceki evliliğinden 23 yaşındaki oğlu O.Ö. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında O.Ö., Serpil Erdoğan'a üzerinde taşıdığı bıçağı saplamaya başladı. Bu olaya tanık olan aracın sürücüsü Işıl G. ise heyecandan direksiyon hakimiyetini kaybedince araç yol kenarındaki su kanalına yuvarlandı.

Aracın su kanalına yuvarlandığını gören diğer sürücüler yardıma koştu. Bu arada olay yerine polis ve sağlık ekipleri de yönlendirildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde Serpil Erdoğan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Işıl G.'nin verdiği ifadeler doğrultusunda, annesini bıçakladığı iddiasıyla O.Ö. gözaltına alındı. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber