`Elçilikler Gölbaşı'na taşınsın'

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 05 Ocak 2007 14:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün'ün, elçiliklerin Gölbaşı'na taşınması önerisine, Gölbaşı Esnaf Odası Başkanı Hulusi Gürpınar'dan destek geldi

05.01.2007

Elçiliklerin Gölbaşı'na taşınmasını istediklerini belirten Gürpınar, yaptığı yazılı açıklamada, "Tartışmaya açılan elçiliklerin merkezde yaşadığı ve yaşattığı sorunlara alternatif çözüm önerilerine Sinan Aygün'den yola çıkarak biz Gölbaşı Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası da destek veriyoruz. Büyükelçiliklerin Gölbaşı'na taşınması planlamasında her türlü desteği vermeye hazırız. Bu konuda her türlü imkana ilçemiz fiziğiyle, coğrafyası, doğası, ulaşımı, tekniği, geniş arazisi, havaalanına otobandan girişi ve çıkışıyla davet ediyoruz" dedi. Gürpınar, Gölbaşı ilçesininin Ankara'nın turizm bölgesi olduğuna ve her türlü etkinliğe imkan olduğuna dikkat çektiği açıklamasına şöyle devam etti:

"Ankara'daki büyükelçiliklerin en büyük ihtiyacı olan golf alanları için de geniş arazi gerekmekte. İlçemizin nazım planları buna çok uygundur. Elçilik personelinin çocuklarının eğitimi için okul imkanları, şehir merkezine ulaşımı, kısacası her türlü koşullar en çok Gölbaşı'nda mevcuttur. Elçiliklerin merkezde yaşadığı ve yaşattığı sorunlara alternatif çözüm önerilerine Sinan Aygün'den yola çıkarak biz Gölbaşı Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Büyükelçiliklerin Gölbaşı'na taşınması planlamasında her türlü desteği vermeye hazırız. Bu konuda her türlü imkana ilçemiz fiziğiyle, coğrafyası, doğası, ulaşımı, tekniği, geniş arazisi, havaalanına otobandan girişi ve çıkışıyla davet ediyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber