THY'den Sevgililer Gün promosyonu

Haber Giriş : 27 Ocak 2007 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

THY 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yurtdışı hatlarda özel promosyon uygulayacak.

Türk Hava Yolları'dan (THY) yapılan açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 12,13 ve 14 Şubat 2007 tarihlerinde seyahat edecek yolculara yurtdışı hatlarda özel promosyon fiyatı uygulayacağı belirtildi.

Açıklamada, İstanbul çıkışlı Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika noktaları varışlı olmak üzere vergiler hariç ekonomik sınıfta bir kişinin gidiş-dönüş 199 Euro'ya seyahat edebileceği kaydedilirken, beraber yolculuk yapacağı ikinci kişinin biletini sadece 1 Euro'ya alabileceği bildirildi. Bu hatlardaki business sınıf ücretinin ise gidiş-dönüş 499 Euro olarak belirlendiği belirtildi.

Amerika ve Uzak Doğu noktaları varışlı hatlarda ekonomik sınıfta gidiş-dönüş 399 Euro'ya bilet alan yolcuların birlikte seyahat edeceği ikinci kişinin ise yine 1 Euro'ya seyahat edebileceği açıklandı. Amerika ve Uzak Doğu hatlarında business sınıf yolcuları için uygulanacak Sevgililer Günü özel fiyatının gidiş-dönüş 699 Euro olacağı belirtildi. Açıklamada, yolcuların eş, dost ve arkadaşlarıyla birlikte de yararlanabileceği özel promosyon fiyatları olduğu belirtilirken, bunun için 12,13 ve 14 Şubat tarihlerinde seyahate başlamak ve en az 3, en çok 8 gün kalış yapmak koşuluyla geçerli olacağı kaydedildi. İstanbul çıkışlı uygulanacak fiyatlara, Türkiye'nin diğer noktalarından ve KKTC Ercan Havalimanından seyahat edecek yolcuların 40 Euro ilave ederek bu fiyatlardan yararlanabilecekleri bildirildi.(ANKA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber