Asılsız 'okulda mahsur kaldım' ihbarı

ADANA'da 'Okulda mahsur kalan bir şahıs yardım istiyor' ihbarı üzerine evinden getirilen okul müdürünün açtığı okul didik didik arandı, ancak kimse bulunamadı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Mart 2017 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Asılsız 'okulda mahsur kaldım' ihbarı

Emniyet Müdürlüğü'nün 155 hattını arayan kimliği belirsiz bir kişi, "Tepebağ Anadolu Lisesi'nin önünden geçerken önüme bir not atıldı. Notta, 'kazan dairesinde kilitli kaldım beni kurtarın' yazıyordu" diyerek ihbar yaptı. İhbar üzerine okula çok sayıda ekip sevk edildi. Kapıları kilitli olan liseye girmek isteyen polis, duvarlardan tırmanmaya çalıştı ancak, başarılı olamadı.

Müdür Abdulkadir Çulha'ya cep telefonuna ulaşan polis, telefonda durumu anlatarak, okula gelmesini istedi. Kentin uzak bölgesinde olduğunu söyleyen müdür, yaklaşık 1 saat sonra geldi. Müdür Çulha, "Böyle bir şey olamaz. Bizim okulun kazan dairesi bile yok. Bunun için mi geldim" dedi. Çulha, yanında getirdiği bir deste anahtarı 2'şer kez denedikten sonra bahçe kapısını açmayı başardı.

Okula giren polis, müdür ve gazeteciler binayı didik didik aradı. Sınırlara girildi, tuvalet ve kullanılmayan tarihi binanın bodrumu bile araştırıldı. Ancak herhangi bir kişi bulunamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber