'Benimle 10 Dakika Okur Musun?' projesine destek

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Aralık 2017 19:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
'Benimle 10 Dakika Okur Musun?' projesine destek

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen 'Benimle On Dakika Okur Musun?' kitap okuma projesine kitap okuyarak destek oldu.

Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen 'Benimle On Dakika Okur Musun?' kitap okuma projesi kapsamında Yabancılar Pazarı'ndaki kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, öğrencilerle birlikte kitap okuyarak projeye destek verdi. Kitabın, fertlerin ve milletlerin hayatını değiştiren, yenileyen ve ilerlemelerini sağlayan en önemli vasıtalardan birisi olduğunu söyleyen başkan Tok, "Yüce Allah'ın peygamberimize ilk emri 'Oku' dur. Her bilgi okumakla öğrenilmektedir.

Okumak, çocuk ve gençlerimizi okumaya alıştırmak, en büyük görevlerimizdendir. Özellikle çocukluktan itibaren kazandırılması gereken okuma alışkanlığı çok önemlidir. Hayatı anlamamıza yardımcı olan kitaplara karşı çocukların sevgisini arttırmak, onları kitapla tanıştırmak, kitapların renkli ve sıcak dünyasını çocuklarımıza sunmak, okuyan bir nesil yetiştirmek sosyal ve kültürel belediyeciliğimizin anlayışıdır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber