Polis hayat kurtardı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2007 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Güzelyalı Semti'nde denize düşen bir kişi olduğu yönünde ihbar alan polis, harekete geçti. Denizde uzun süre şahsı arayan polis, yağmur sularının denize döküldüğü kanalın içerisinden sesler geldiğini fark etti. Denize düşen ve çıkamayınca kanalın içerisine giren Selçuk Kolcu (20) polislerin logar mazgalını açmasıyla dışarıya çıkarıldı.

Olay gece saatlerinde Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Küçükyalı Kavşağı'nda meydana geldi. Bir şahsın denize düştüğü yönünde ihbar alan polis çevrede araştırma başlattı. Deniz polisinin de katılımıyla uzun süre arama yapan ekipler herhangi bir bulguya rastlayamadı. Bu sırada yağmur sularının tahliyesi için kullanılan kanalın denize açıldığı yerden sesler geldiğini fark eden ekipler, burada bulunan logar mazgalını kaldırdı. Kanalın içerisinde sırılsıklam halde bulunan Selçuk Kolcu (20), kısa sürede dışarı

çıkarıldı. Denize düştüğünü ve çıkamayınca da denize açılan kanalın içine sığındığını belirten gencin üzerinden bir miktar esrar maddesi çıktı. Soğuktan titrediği görünen Kolcu'nun üzerine önce olay yerinde bulunan bir polisin montu, daha sonra da bir battaniye ile örtüldü. Çağırılan ambulansla Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber