Hastanedeki çatışmada yaralanan memur yaşadıklarını anlattı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2007 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy'de organ ticareti ile gündeme gelen ve bir süre önce mühürlenen hastanede çıkan çatışmada yaralanan polis memuru yaşadıklarını anlattı.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Kadıköy'de adı organ ticareti ile gündeme gelen Y.S.'nin sahibi olduğu ve bir süre önce yine yasadışı organ nakli yapıldığı gerekçesi ile mühürlendiği öğrenilen özel hastanede polis ile silahlı 4 kişi arasında çatışma çıktı. Açılan ateş sonucu 1'i polis memuru 2 kişi yaralandı.

Ellerinde silahlarla hastane penceresine çıkan zanlılar, polisle yaptıkları uzun süren pazarlık sonrasında silahlarını bırakarak teslim oldu. Olayın ardından 4 zanlı ve yasadışı organ nakli yaptığı gerekçesi ile bir süre önce hastanesi mühürlenen ve bütün bunlara rağmen çalışmalarına devam ettiği iddia edilen Y.S. ile aralarında yabancı uyruklu doktorların da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan polis memuru A.B., yaşadığı anları anlattı. Kasığından yaralanan polis memuru, olayı telsizden duyduklarını, tinerci şahısların hastanede huzursuzluk çıkardığı yönündeki anons üzerine harekete geçtiklerini söyleyerek, "Kontrol için hastaneye gittiğimizde üzerimize ateş açıldı. Biz de karşılık verdik. Ateş açılması sonucu ben yaralandım. Arkadaşlarım beni hastaneye getirmişler, ondan sonrasını hatırlamıyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber