Gökçek, tüm Ankaralıları Anafartalar'a çağırdı

Haber Giriş : 23 Mayıs 2007 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tüm Ankaralıları bombalanan Anafartalar Çarşısı'nda alışveriş yapmaya çağırdı.

Devlet Bakanı Beşir Atalay ve Melih Gökçek dün bombalı saldırı düzenlenen Anafartalar Çarsısı'nda incelemelerde bulundu. Basına açıklama yapan Devlet Bakanı Beşir Atalay, alışveriş merkezinin yarın açılacağını, bunun için esnafa destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ise, tüm Ankaralıları cumartesi ve pazar günü Anafartalar Çarsısı'nda alışveriş yapmaya çağırdı. Gökçek, bunun esnafa moral olacağını belirterek, ?Terörden korkmadığımızı ayakta olduğumuzu en güzel ifade etme yolu cumartesi ve pazar günü burada alışveriş yapmaktır? dedi.

ÇARŞI ESNAFI İLGİSİZLİKTEN YAKINDI

Ulus Anafartalar Çarşısı ve Çevresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Tanrıverdi, yazılı bir açıklama yaparak güvenlik sorunlarını dile getirdi.

Tarıverdi, ?Biz Anafartalar Çarsı Derneği, Ulus İşhanı Derneği ve esnafları olarak yıllardan beri bölgemizde güvenlik ve asayiş problemleri yaşamaktayız. Bu sorunlar yıllardan beri gerek ticaretimize ve alışveriş yapan müşterilerimize sıkıntılı bir ortam yaratmıştır.

Ulus semtinin yıllardan beri yaşadığı güvenlik sorununu defalarca yetkililere yazılı başvuru yapmamıza rağmen gerekli sonucu hiç alamadık? diye konuştu.

Tanrıverdi, ?Biz esnaf birliği olarak öncelikle esnafımızın halkımızın güvenliği ve asayişi için sayın Başbakanımızdan, İçişleri Bakanlığımızdan ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzden gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyoruz. Bu vahim konuyla ilgili olarak gereken tüm hassasiyetin gösterileceğinden hiç şüphemiz yok? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber