Halkbanktan eleman alımına ilişkin açıklama

Haber Giriş : 28 Haziran 2007 20:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk Bankası, belirli dönemlerde tespit edilen ihtiyaçlar doğrultusunda eleman alımı yaptıklarını, kanunla belirtilen sınırlar dahilinde sınav açarak bankacılık sektöründe çalışmaya uygun adayları istihdam ettiğini bildirdi.

Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yüzde 24.98'si Mayıs ayında halka arz edilen ve rekor talep toplayarak Türkiye'de İMKB tarihindeki en büyük halka arzını gerçekleştiren bankanın, halka açık bir şirket olarak binlerce yerli ve yabancı yatırımcıya karşı sorumluluğunun bilinciyle hareket ettiği kaydedildi.

Bankanın tüm çalışmalarını gösterilen bu büyük güven temelinde yürüttüğüne dikkat çekilen açıklamada, ?Halk Bankası, artan rekabet ortamında, sektör uygulamaları paralelinde, müşterilerine verdiği hizmet kalitesini arttırarak sürdürmek amacıyla belirli dönemlerde tespit edilen ihtiyaçlar doğrultusunda eleman alımı yapmakta, bu sebeple kanunla belirtilen sınırlar dahilinde sınav açarak bankacılık sektöründe çalışmaya uygun adayları istihdam etmektedir? denildi.

Açıklamada, bugüne kadar sürdürdüğü çalışmalarda, gelecek planlarına dahil ettiği tüm projelerinde objektif kriterlerle, verimlilik ve karlılık odaklı çalışan Halk Bankası'nın, çeşitli gazetelere verdiği ilanlarla, 5626 sayılı yasa kapsamında Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi kadrolarına eleman alımı yapacağını kamuoyuna duyurduğu ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, eleman alımında basına yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığı savunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber